Input bij Mediapark

Wij zijn Input respondentenbureau!

Input respondentenbureau brengt bedrijven en consumenten met elkaar in contact.

Input respondentenbureau is in 2005 opgericht door Lidwine Geukens en Florine Hohmann. Naast hun ruime kennis en ervaring in werving en selectie van respondenten hebben zij inmiddels een groot respondentenbestand opgebouwd en werken zij graag voor een diversiteit aan vaste opdrachtgevers.

Florine Hohmann

Voordat Florine startte met Input respondentenbureau heeft ze ruime ervaring opgedaan in kwalitatief marktonderzoek. Eerst aan bureauzijde bij onder meer (Synovate) Censydiam en daarna aan klantzijde bij METRO Cash & Carry.

Na 9 jaar in die branche werkzaam te zijn geweest besefte Florine als geen ander dat het hebben van de juiste respondenten aan tafel een voorwaarde is voor goed marktonderzoek. En zo ontstond de wens een respondentenbureau op te richten waarbij de kwaliteit van de wervingen en selecties voorop staat.

Contact Florine via florine@input4all.nl

Florine Hohmann | Input Respondentenbureau
Lidwine Geukens | Input Respondentenbureau

Lidwine Geukens

Lidwine heeft uiteenlopende managementfuncties uitgeoefend in de horecabranche voordat ze in 2005 besloot om samen met Florine een nieuwe uitdaging aan te gaan door Input respondentenbureau op te zetten en zo haar managementkwaliteiten op een heel ander vlak in te zetten.

Haar service- en klantgerichtheid en haar onverminderde doorzettingsvermogen komen bij Input respondentenbureau zeer goed tot hun recht.

Contact Lidwine via lidwine@input4all.nl